Top ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βιλντόζα: «Αισθάνομαι εξαιρετικά και πάλι και απολαμβάνω το παιχνίδι»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τη νίκη επί του Άρη αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Τζάμπολ»:

Για την ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο»: «Ήταν ωραία ατμόσφαιρα. Πέρασε καιρός από τότε που παίξαμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Θυμάμαι την Χάλα Πιονίρ, οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί. Ήταν σκληρό παιχνίδι, παίξαμε σκληρά. Ο Άρης είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε».

Για τον ρυθμό της ομάδας κόντρα στον Άρη: «Νομίζω πως αν και δεν σκόραρα πολύ, εγώ και ο Τζέριαν (Γκραντθέσαμε τον τόνο από την αρχή και οι υπόλοιποι ακολούθησαν. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είναι δύσκολο να δείξεις χαρακτήρα σε μια τέτοια έδρα. Το κάναμε και είμαι περήφανος».

Για τα σουτ του: «Με άφησαν ελεύθερο και σούταρα. Δουλεύω πολύ γι αυτά τα σουτ, το έκανα διαρκώς πέρυσι. Τώρα είμαι ξανά υγιής με τον αστράγαλο και νιώθω καλά στο σουτ μου».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Παίζουμε καλύτερα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Ντίνος κάνει καλή δουλειά, ο Ματίας μας βοηθάει. Είμαι περήφανος για την ομάδα και πώς δουλεύει για να γίνει καλύτερη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρώτη θέση μετά τις εκτός έδρας νίκες με Άρη και Ολυμπιακό: «Ήταν κι αυτός σκληρός αγώνας. Είναι νωρίς αλλά είμαι περήφανος για την εικόνα μας και το πού είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να διορθώνουμε λεπτομέρειες στην άμυνα και να βελτιωνόμαστε».

Για τις απουσίες των Παπαπέτρου-Ερνανγκόμεθ: «Ο Ντίνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει την αξία του. Μας λείπουν ο Παπαπέτρου και ο Χουάντσο. Ανυπομονούμε να επιστρέψουν».

Για την κατάστασή του: «Αισθάνομαι εξαιρετικά και πάλι. Όλοι έδειξαν στήριξη σε μένα. Εγώ νιώθω και πάλι υγιής και απολαμβάνω το παιχνίδι πάνω στο παρκέ».

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες κοινωνικών μέσων και να αναλύουμε την επισκεψιμότητά μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και την ανάλυση.

View more
Cookies settings
Αποδοχή
Άρνηση
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Ποιοι είμαστε

Ο ιστότοπός μας είναι ο : https://odospanathinaikou.gr

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings