Το τέλειο ματς και οι συνθήκες που έχουν αλλάξει

Written by on 3 Νοεμβρίου 2019

Ο Πάνος Καραουλάνης γράφει για την εικόνα που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα απόψε, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεδομένα και οι συνθήκες μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν αλλάξει, όμως αυτά τα ματς αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους (βλ. το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ). Το τριφύλλι μπορεί να ανέβηκε στην Τούμπα για να παλέψει για το τίποτα (αφού στόχοι ξεκάθαροι, ετσι όπως είσαι, δεν υπάρχουν), αλλά ακόμα και ετσι παραμένει υπολογίσιμη δύναμη και στο μυαλό του αντιπάλου πάντα υπάρχει και η δεύτερη σκέψη.

Το βλέπουν και αυτοί πως το τελευταίο διάστημα η εικόνα σου έχει αλλάξει και έχουν λάβει τα μέτρα τους, καθώς αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα ζητήματα άσχετα αν στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι απέχουν από σένα έτη φωτός.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν απόψε για να πάρει θετικό αποτέλεσμα πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια. Να έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα κατεβάσει ο Γιώργος Δώνης, καθαρό μυαλό, ξεκάθαρη σκέψη και το κυριότερο να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και μια στιγμή αρκεί να τους κάνεις γκολ και να πάρεις το ματς.

Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε αλλά έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό. Το τριφύλλι έχει πάψει να αποτελεί φόβο και τρόμο σε κάθε ανάβασή του στο βορρά, αλλά αυτά είναι γι αλλη στιγμή και για άλλη κουβέντα.

ΥΓ. Και μόνο που ακούς τον Ολυμπιακό να σκούζει και να διαμαρτύρεται στα δικά μου τα δεδομένα αποτελεί και ΗΔΟΝΗ.Current track

Title

Artist