Διούδης: «Μόνο μαζί με τον κόσμο θα πάμε μπροστά»

Written by on 11 Νοεμβρίου 2019

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το σημερινό ματς, στάθηκε στο τι τους είπε ο Γιώργος Δώνης στα αποδυτήρια και έκανε αναφορά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την παρουσία του και τον καταλυτικό του ρόλο: «Δεν μας αρεσουν οι μεγάλες κουβέντες. Κάναμε καταπληκτική δουλειά , Μας στράβωσε κάπου το παιχνίδι. Από την αρχή δείξαμε ότι πιστεύουμε στην ανατροπή και έτσι φτάσαμε σ΄ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

Για όσα είπε ο Δώνης στη συνέντευξη Τύπου:«Είναι μεγάλη μου τιμή να το λέει ο προπονητής μου. Προσπαθούσα να αφυπνίσω τους συμπαίκτες μου.Ο προπονητής μας είπε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Παρά το μειονέκτημα που έχουμε θα φτασουμε στην ανατροπή. Το πίστευε ο κόουτς».

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός. Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό. Να είμαστε ενωμένοι τόσο στα καλά όσο και στα κακά σαν γροθιά». 

Για τον κόσμο της ομάδας:«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα. Στις εποχές που βιώνουμε χρειαζόμαστε τον κόσμο. Να γίνουμε ξανά μια γροθιά. Μόνο μαζί με τον κόσμο μπορούμε να πάμε μπροστά»

Για τους βαθμούς που έχουν χαθεί:«Με βάση την εικόνα μας θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία»

Για τους στόχους: «Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μακριά. Να βάζουμε μικρούς – μικρούς στόχους. Στο τέλος θα δούμε» Current track

Title

Artist