Δικηγόρος ΠΑΟ: «Ο Δώνης δεν απώθησε τον Κουτσιαύτη»

Written by on 8 Νοεμβρίου 2019

Με μια αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά, να μην καθίσει δηλαδή στον πάγκο, μόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ζήτησε από τον αθλητικό δικαστή, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκηβιάδης Παπαντωνίου, για τον Γιώργο Δώνη, στην εκδίκαση της απολογίας του τελευταίου.

Στη διάρκεια της αγόρευσής του, ο κ. Παπαντωνίου είπε μεταξύ άλλων:

«Κατά κοινή ομολογία υπάρχουν φέτος πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης.

Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή. Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.

Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει.

Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση».

Ο νομικός εκπρόσωπος των «πράσινων» έκανε λόγο για διαιτητικά σφάλματα εις βάρος του Παναθηναϊκού.

«Είναι μια δύσκολη χρονιά ενώ η ομάδα αποδίδει, δεν παίρνει αποτελέσματα για πολλούς λόγους, Κατά κοινή ομολογία υπάρχουν πολλά διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας και έχει δημιουργηθεί αυτή η εικόνα μιας μη ισότιμης διαχείρισης. Υπάρχουν πολλά σφάλματα που έχουν στοιχίσει. Έχουμε τα VAR που ενώ χρησιμοποιείται προς το καλό του ποδοσφαίρου, όταν χρησιμοποιείται στον Παναθηναϊκό, λαμβάνονται διαφορετικές αποφάσεις σε σχέση με τις άλλες ομάδες».Current track

Title

Artist