Ανδρεόπουλος: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

Written by on 19 Ιανουαρίου 2020

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως η επίθεση δεν λειτούργησε ιδανικά στα πρώτα δυο σετ, ωστόσο στη συνέχεια οι “πράσινοι’ πήραν μια μεγάλη νίκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-2 σετ σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και είχε τις εντάσεις ενός πολύ μεγάλου ντέρμπι. Είχε τακτικές είχε αλλαγές ρυθμών και καταστάσεων. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και κυρίως αυτό που δεν δούλευε στα δύο πρώτα σετ ήταν η επίθεση μας. Κάναμε σωστά πράγματα αλλά δεν παίρναμε πόντους από την επίθεση. Όταν αυτό το βρήκαμε και τακτικά το παιχνίδι έγειρε για εμάς γιατί τα υπόλοιπα στοιχεία μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Πήραμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Στην αρχή δεν βρήκαμε τον δρόμο να επιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο στη συνέχεια βρήκαμε τον δρόμο προς την επίθεση και παράλληλα ήταν καλά και η άμυνα και το μπλοκ μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη»Current track

Title

Artist