Odospanathinaikou.gr Blog ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Stoiximan Super League Παρόντες στην προπόνηση Σάρλια και Ιωαννίδης
Stoiximan Super League Top

Παρόντες στην προπόνηση Σάρλια και Ιωαννίδης

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, με τους Φώτη Ιωαννίδη και Σβόνιμιρ Σάρλια να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των Πράσινων.

Αφού… γέμισαν μπαταρίες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης». Αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το σπουδαίας σημασίας ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και τις συνεχόμενες μεγάλες αναμετρήσεις που θα δίνουν για το πρωτάθλημα κάθε τρεις μέρες.

Τα ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθαν απ’ τα μέτωπα των τραυματιών. Ο Σβόνιμιρ Σάρλια που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αντικαταστάθηκε, όπως και ο Φώτης Ιωαννίδης που είχε κάποιες ενοχλήσεις, συμμετείχαν κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Οι δύο παίκτες μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έκαναν ατομικά προγράμματα, αλλά είναι έτοιμοι να τεθούν στη διάθεση του προπονητή για την απαιτητική συνέχεια.

Έτσι τα μοναδικά προβλήματα που υπάρχουν έχουν να κάνουν με τους απόντες εδώ και καιρό, όπως ο Αϊτόρ κι ο Τρουιγιέ. Αναφορικά με το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε, μετά την προθέρμανση περιελάμβανε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version