Odospanathinaikou.gr Blog ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Stoiximan Super League Παναθηναϊκός: Το όμορφο βίντεο για τον Αϊτόρ
Stoiximan Super League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το όμορφο βίντεο για τον Αϊτόρ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από ένα βίντεο 5 λεπτών γεμάτο στιγμές του Αϊτόρ στα… πράσινα, περιγράφει γλαφυρά όλη την πορεία του Ισπανού όντας παίκτης του τριφυλλιού.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, με τον Πογιάτος στον πάγκο της ομάδας. Τα πράγματα για τον Ισπανό δεν πήγαιναν καθόλου καλά το πρώτο χρονικό διάστημα. Με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο ειδικά ο Αϊτόρ πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές, καθώς εκείνη την περίοδο έδινε και την δική του μάχη με την κατάθλιψη.

Το καλοκαίρι του 2021 λοιπόν σκεφτόταν σοβαρά το να φύγει από το τριφύλλι, μιας και ένιωθε ότι δεν του έβγαινε. Η έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα άλλαξε όλα. Από τα μέσα Δεκέμβρη του 2021 ο Ισπανός παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και στο φινάλε της σεζόν 21/22 πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στην Ευρώπη.

Η έναρξη της σεζόν 2022/23 από την άλλη ήταν πραγματικά εκπληκτική, με τον Ισπανό να είναι ο απόλυτος MVP της ομάδας και από τους βασικούς λόγους που βρισκόταν στην πρώτη θέση. Ενώ όλα έδειχναν ότι η χρονιά θα ήταν ονειρική, ο Αϊτόρ στο εντός έδρας ματς με τον Άρη τραυματίστηκε και για την ακρίβεια υπέστη ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, το συμβόλαιο του με το τριφύλλι ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, ωστόσο οι πράσινοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί τους μέχρι το 2025 και με την δυνατότητα επέκτασης γι΄ ένα ακόμα χρόνο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από ένα βίντεο γεμάτο… Αϊτόρ περιγράφει γλαφυρά μέσα από ένα βίντεο πέντε λεπτών.

Δείτε το βίντεο:

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version