Odospanathinaikou.gr Blog ΓΗΠΕΔΙΚΟ Μπήκαν μπουλντόζες στον Βοτανικό: «Τη σεζόν 2026-27 ο Παναθηναϊκός στο νέο σπίτι του»!
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Μπήκαν μπουλντόζες στον Βοτανικό: «Τη σεζόν 2026-27 ο Παναθηναϊκός στο νέο σπίτι του»!

Με μπουλντόζες στο φόντο να καθαρίζουν τον χώρο, οι αρμόδιοι υπουργοί ανακοίνωσαν την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. «Το έργο γίνεται πράξη, το ματς αρχίζει».

Το όνειρο εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού θα αρχίσει πλέον να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ξεκίνησαν ήδη οι πρόδρομες εργασίες για τον καθαρισμό του οικοπέδου στον Βοτανικό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο εργοτάξιο από τους αρμόδιους υπουργούς, (Σκυλακάκης, Γεωργιάδης, Γεραπετρίτης), αλλά και τον Δήμαχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, μαζί με τους προέδρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ. 

«Το μεγαλύτερο όραμα των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινάει το έργο ώστε σε τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης. «Ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων θα πραγματοποιηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος», ξεκαθάρισε. 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης έκανε λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα projects αστικής ανάπλασης σε όλη την Ευρώπη.

Όσο για τον Δήμαρχο Αθηναίων, αρκέστηκε στη φράση «Αρχίζει το ματς»!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου που πέρα από το θέμα του γηπέδου, εξαπέλυσε ρουκέτες κατά της κυβέρνησης για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Παναγιώτης Μαλακατές, σημείωσε ότι: «Νομίζω πως σήμερα είναι μια ιστορική μέρα που την περίμενε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Μια μέρα χαράς για όλους».

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version