Odospanathinaikou.gr Blog ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Stoiximan Super League Μπάρμπεκιου παρουσία Αλαφούζου στο Κορωπί
Stoiximan Super League Top

Μπάρμπεκιου παρουσία Αλαφούζου στο Κορωπί

Μια οικογένεια ο Παναθηναϊκός με τα μέλη της να ψήνουν, να τρώνε και να κάνουν πλάκες μετά την πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα. Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ανεξάρτητα απ’ την τελική έκβαση της σεζόν, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει στον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός πως οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι… μια γροθιά. Άριστο κλίμα, εξαιρετικές σχέσεις, καλοί χαρακτήρες κι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Μία απ’ αυτές ήρθε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης του Πάσχα.

Στο «Γ. Καλαφάτης» δεν έφυγε κανείς, έμειναν και έκαναν μπάρμπεκιου. Έψησαν για να φάνε όλοι μαζί, δίνοντας συνέχεια στο ελληνικό Πάσχα ουσιαστικά. Ήταν βλέπετε η πρώτη προπόνηση μετά τις συγκεκριμένες εορτές. Παρών στο μπάρμπεκιου ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος. Δείχνοντας ακόμη μια φορά πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν οικογενειακό και άκρως διασκεδαστικό. Αστεία έδιναν κι έπαιρναν, χαλάρωσαν οι πάντες, σε στιγμές που χρειάζονται ειδικά τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος που θα έχει τους πάντες στην… τσίτα και την ένταση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, πέρασαν καλά, σε ένα άκρως εποικοδομητικό μπάρμπεκιου για την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version