Odospanathinaikou.gr Blog ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Stoiximan Super League Μάγκνουσον: «Έρχονται οι οπαδοί μας δύο ώρες πριν το ματς και μας στηρίζουν, τι να πεις γι΄ αυτούς;»
Stoiximan Super League ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μάγκνουσον: «Έρχονται οι οπαδοί μας δύο ώρες πριν το ματς και μας στηρίζουν, τι να πεις γι΄ αυτούς;»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε στο SDNA και αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού, στον μοναδικό κόσμο του τριφυλλιού, αλλά και στη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και έτσι έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήρθε από τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του Σάρλια και ήταν εκ των κορυφαίων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισλανδός σέντερ μπακ δεν άφησε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού να απειλήσουν ενώ βοήθησε και στο να αναπτυχθεί σωστά το τριφύλλι.

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής μίλησε στο SDNA και στάθηκε στον συγκλονιστικό κόσμο του τριφυλλιού, στη δική του εμφάνιση, αλλά και τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Μια μεγάλη νίκη που μας δίνει και ώθηση για τη συνέχεια. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλό μας μπροστά στον κόσμο μας. Θέλαμε να τους κάνουμε χαρούμενος, καθώς γι΄ άλλο ένα παιχνίδι φέτος γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Πως το έζησες αυτό το παιχνίδι;

«Λόγω του τραυματισμού του Ζβόνιμιρ ήρθα από τον πάγκο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η αλήθεια είναι και όταν έρθεις από τον πάγκο θα πρέπει να μπεις γρήγορα στον ρυθμό του αγώνα, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Πιστεύω ότι γρήγορα προσαρμόστηκα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη».

Πως βλέπεις τα επόμενα ματς που έρχονται;

«Τώρα υπάρχει μια διακοπή στο πρωτάθλημα μας, αλλά εμείς έχουμε ήδη το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Πρέπει να δούμε τι λάθος κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και να το διορθώσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη και σε αυτό το ματς όπως και σε όλα τα επόμενα».

Έκανες κόντρα στον Ολυμπιακό το καλύτερό σου παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Δεν ξέρω. Αν είναι ο κόσμος χαρούμενος με την εμφάνισή μου, τότε είμαι και εγώ ικανοποιημένος. Μπήκα πολύ καλά στο γήπεδο και όπως είπα θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

Τι θα ήθελες να πεις για τον κόσμο που έδωσε το παρών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Ο κόσμος είναι απίστευτος. Λατρεύω να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Τους βλέπεις να έχουν έρθει δύο ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι και να σε στηρίζουν. Τι μπορείς να πεις γι΄ αυτούς; Η ατμόσφαιρα αυτή σε κάνει χαρούμενο που παίζεις ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά μοναδικοί»

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version